Procuring entity image

KS-2024-00290 - Jobbmatchare i Boden

To participate visit Kommers Annons eLite and register interest. You may need to create a user account at Kommers Annons eLite if you do not already have one.

1. Contracting authority or entity

Official name
Bodens kommun
National registration number
212000-2767
Telephone
0921-62000
Email address
Joint procurement
No
Type of contracting authority or entity
Central government authority
Organisation role
Buyer
Main activity
Housing and community amenities
The contract is awarded by a central purchasing body
No
The procurement is conducted on behalf of an other entity
No

2. Object

Title
Jobbmatchare i Boden
Reference number
KS-2024-00290
Description
Bakgrund Bodens kommun vill se en ökning av antal personer skrivna i Bodens kommun. Bodens kommun vill använda ledig jobb som en dragmotor för en ökad inflyttning. Kommunen avser därmed att upphandla en funktion av en ”Jobbmatchare i Boden”. Syfte med upphandlingen Bodens kommun vill i denna tjänst upphandla en partner som ska fungera som samhällsbyggare tillsammans med Bodens kommun. Partnern arbetar med Bodens bästa för ögonen och tar en aktiv del i samhällsomställningen genom att bidra och söka utvecklingsmöjligheter. Upphandlingen bygger på att möta företagens behov av kompetensförsörjning genom att på ett effektivare sätt matcha företagens rekryteringsbehov med relevanta kandidater. Syftet med denna upphandlade funktion är att vara en länk mellan arbetsgivare och inflyttare/medföljare att hitta varandra. Fokus för den upphandlade funktionen är att stötta arbetsgivare att hitta rätt kompetens genom att underlätta för inflyttare att hitta arbetsgivare som vill rekrytera. Kommunen vill att leverantören ska matcha kandidater mot arbetsgivares behov av kompetens och personella resurser i stort, i första hand jobb och boende i Boden, i andra hand jobb i Boden med boende på pendlingsavstånd. För att lyckas med uppdraget behöver leverantören aktivt arbeta för att nosa reda på företag med rekryteringsbehov i samarbete med kommunens interna organisation. Den interna organisationen består bl.a. av kommunens näringslivsenhet, kompetensteam och inflyttningsservice, andra samarbetspartners via diverse mötes forum samt andra tjänstepersoner inom kommunen. Uppdraget sker i nära samarbete Det dagliga arbetet i detta uppdrag innebär att leverantören ska finnas i Boden, kommunen ser gärna att leverantören sitter i samma lokaler med övrig intern organisation för matchningsprocessen. Således kommer arbetet att innebära ett nära samarbete med den interna organisationen. Upphandlingen kommer troligt att annonseras i början av maj 2024. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig upphandlare. Anna Öhman, upphandlare Bodens kommun anna.ohman@boden.se alternativt telefonnummer 0921-624 73.
Main CPV-code
79610000-3 Personalförmedling
Contract nature
Services
Estimated value
Information about lots
No lots
Additional CPV codes
79600000-0 - Rekryteringstjänster, 79610000-3 - Personalförmedling, 79630000-9 - Personaladministrativa tjänster utom arbetsförmedling och personaluthyrning, 79900000-3 - Diverse företags- och övriga tjänster, 98133100-5 - Samhällsförbättringar och stödtjänster till befolkningen
Place of performance (NUTS-code)
SE332 Norrbottens län
Contract period start
8/1/2024
Contract period end
7/31/2025
Options enabled
No
Options description

3. Legal, economic, financial and technical information

Legal basis
32014L0024
Environmental requirements
Social requirements
Gender equality
Innovative requirements
Sheltered employment
No
Reserved procurement
Subject to law on procurement statistics
Yes

4. Procedure

Type of procedure
Open
Is direct procurement?
No
An electronic auction will be used
No
Accelerated procedure
No
A dynamic purchasing system is used
No
Information about dynamic purchasing system
The procurement concerns a framework agreement
No
Framework agreement type (if applicable)

6. Complementary info

National procurement number
KA15692
Date for initial dispatch of the notice
3/31/2024
TED Notice number